Energieffektivisering Stockholm

RING OSS - 08-124 202 66

Energiexpert

Ett gult hus på Lohegatan i Eskilstuna har fått nya ytterdörrar som en del i vår energieffektivisering av fastigheten.

Vi har ställt upp som energiexpert åt nöjda kunder över hela landet. Våra åtgärder har åstadkommit en massiv energieffektivisering i Stockholm, Göteborg, Malmö och många andra städer i vårt avlånga land. Vi finns här för er fastighetsägare som vill renovera för att åstadkomma energieffektivisering av fastigheter, oavsett var i landet de ligger. Kontakta oss så hjälper vi er!

Fråga en energiexpert om råd

Energieffektivisering i Stockholm är ett måste om vi ska nå de klimatmål som EU och Sverige har satt upp inför 2030 och 2050. Vi har många goda lösningar på lager för att just er fastighet ska bli så energieffektiv som möjligt. Rådgör med en energiexpert från oss om vilken metod som passar er bäst. Vår energiexpert gör först en utredning och kommer med förslag som kan passa, exempelvis SmartFront-metoden, klassisk fasadrenovering eller en radonåtgärd. Vår strävar alltid efter att åtgärda saker så att både fastigheten och de boende ska må så bra som möjligt.

Är ni ledamot i en bostadsrättsförening? Kontakta oss för en kostnadsfri dialog med en energiexpert. Varmt välkommen, vi kan fasader, ventilation och energieffektivisering i Stockholm!

Lyckad energieffektivisering i Stockholm

Ett framgångsrikt exempel på energieffektivisering i Stockholm som vi är mycket stolta över är Södertäljes största bostadsrättsförening, Fogdetorp. De satsade på SmartFront-metoden när de skulle renovera sina miljonprogramshus byggda på 1960-talet, vilket resulterade i en energieffektivisering som heter duga!

Brf Fogdetorp valde energieffektivisering med SmartFront-metoden.

Ett annat exempel på ett lyckat projekt där vi agerat energiexpert är Lohegatan i Eskilstuna, där vi renoverade fasaden, tog bort gammal ful och farlig eternit (asbestcement) och bytte ut dragiga fönster. Åtgärderna resulterade i en rejäl energieffektivisering av fastigheten, och den nya gyllengula fasaden lyser numera upp hela kvarteret.

Huset på Lohegatan fick energieffektivisering med hjälp av nya fönster, bland annat.

Vill ni också ha energieffektivisering i Stockholm, kanske i en bostadsrättsförening eller i någon annan fastighet? Tveka inte att kontakta oss!

SmartFront AB


Mått Johanssons väg 38
631 07 Eskilstuna

08-124 202 66

[javascript protected email address]

559054-6031


Energieffektivisering

Energiexpert


logo-image

Om Oss

Spara pengar och gör en insats för klimatet med vår patenterade metod för energieffektivisering i Stockholm!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SmartFront AB

Org nr: 559054-6031
Mått Johanssons väg 38
631 07 Eskilstuna
Tel: 08-124 202 66

Hitta hit